[bt_bb_section layout=”wide” top_spacing=”” bottom_spacing=”” full_screen=”” vertical_align=”top” color_scheme=”” background_color=”” background_image=”” background_overlay=”” parallax=”” parallax_offset=”” background_video_yt=”” yt_video_settings=”” background_video_mp4=”” background_video_ogg=”” background_video_webm=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_bb_row][bt_bb_column width=”1/2″][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”Υλικά για τη συνταγή” subheadline=”Ποσότητα
Η αναγραφόμενη δόση panacotta ετοιμάζει 10 ποτήρια (περίπου).
” html_tag=”h3″ size=”normal” align=”inherit” dash=”bottom” color_scheme=”” color=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][/bt_bb_column][bt_bb_column width=”1/2″][bt_bb_image image=”6172″ size=”full” image_height=”” shape=”square” align=”inherit” caption=”” url=”” target=”_self” hover_style=”simple” content_display=”always” content_background_color=”” content_background_opacity=”” content_align=”middle” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_image][/bt_bb_column][/bt_bb_row][bt_bb_row][bt_bb_column width=”1/2″][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”” subheadline=”Υλικά για το μίγμα βρώμης:” html_tag=”h4″ size=”normal” align=”inherit” dash=”bottom” color_scheme=”” color=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_text]
100gr Βούτυρο ανάλατο
180gr Κρέμα γάλακτος 35%
185gr Στέβια (isostevia)
300gr Αυγά
290gr Αλεύρι
100gr Κούακερ
1gr Κανέλα
0,5gr βανιλίνη
11gr Μπέικιν πάουντερ
25gr Ηλιέλαιο
37gr Κονιάκ
1gr Αλάτι
125gr Σταγόνες σοκολάτας
[/bt_bb_text][/bt_bb_column][bt_bb_column width=”1/2″][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”” subheadline=”Υλικά για τις μπανάνες: ” html_tag=”h4″ size=”normal” align=”inherit” dash=”bottom” color_scheme=”” color=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][bt_bb_text]
3τμχ Μπανάνες
12,5gr Ζωική κρέμα γάλακτος
8gr Stevia
[/bt_bb_text][/bt_bb_column][/bt_bb_row][bt_bb_row][bt_bb_column width=”1/1″][bt_bb_separator top_spacing=”small” bottom_spacing=”small” border_style=”solid” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column][/bt_bb_row][bt_bb_row][bt_bb_column width=”1/2″][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”Εκτέλεση” subheadline=”” html_tag=”h4″ size=”normal” align=”inherit” dash=”bottom” color_scheme=”” color=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][/bt_bb_column][bt_bb_column width=”1/2″][/bt_bb_column][/bt_bb_row][bt_bb_row][bt_bb_column width=”1/2″][bt_bb_text]
Για τις μπανάνες:
Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες. Ρίχνουμε σε ένα κατσαρολάκι την στέβια σιγά σιγά και την και αφού λιώσει σβήνουμε με την κρέμα γάλακτος. Μόλις φουσκώσει ρίχνουμε και τις μπανάνες και τις αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”extra_small” bottom_spacing=”extra_small” border_style=”solid” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text]
Για το μίγμα κέικς:
Βάζουμε στο κάδο του μίξερ την στέβια και το βούτυρο χτυπάμε με φτερό στο μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να ασπρίσει το μίγμα. Προσθέτουμε τα αυγά σιγά σιγά και χτυπάμε με φτερό μέχρι να αφρατέψουν. Ρίχνουμε μέσα και την κρέμα, το ηλιέλαιο και το κονιάκ. Μόλις ανακατευτούν, ρίχνουμε αμέσως μετά το αλεύρι με το baking powder,το κούακερ, την κανέλα, την βανιλίνη και το αλάτι. Τέλος ρίχνουμε και τις μπανάνες και τις σταγόνες σοκολάτας. Χτυπάμε καλά και γεμίζουμε την κάθε φόρμα με 600gr από το μίγμα μας. (2 τμχ). Από επάνω ρίχνουμε κουάκερ.
[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”extra_small” bottom_spacing=”extra_small” border_style=”solid” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text]
Φούρνος
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για 40 με 45 λεπτά.
[/bt_bb_text][/bt_bb_column][bt_bb_column width=”1/2″][/bt_bb_column][/bt_bb_row][bt_bb_row][bt_bb_column width=”1/1″][bt_bb_separator top_spacing=”small” bottom_spacing=”small” border_style=”solid” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section]