Τι αναζητάτε;
Συνήθης Αναζητήσεις: χωρίς γλουτένη γλυκά με στέβια
  • Who we are
  • Bonus Card
  • Franchise
  • Shops
    • Slim Bites Vrilissia
    • Slim Bites Glyfada
    • Slim Bites Kolonaki
    • Slim Bites Nea Erithrea
    • Slim Bites Neo Psychiko (Faros)
  • Greek Greek
Facebook Instagram Youtube
slimbites ΛΟΓΟΤΥΠΟslimbites ΛΟΓΟΤΥΠΟ
  • Sweets Menu
    • Pastries – Cakes & Refrigerated Pastries
    • Ice creams
    • Treats
    • Chocolates
    • Cakes - Bakery Sweets
    • Cookies
    • Stevia
  • Sweets Without…
    • Gluten free Pastries
    • Egg free Pastries
    • Vegan Sweets
  • Cakes
    • Cakes for Kids
    • Cakes for School
    • Cakes for the Ladies
    • Cakes for Gentlemen
    • Wedding Cakes
    • Saint Valentine Cakes
    • Christmas Cakes
    • Easter Cakes
    • Halloween cakes
  • Events
    • Weddings
    • Christenings
    • Cakes
  • Stevia Recipes
  • Contact
  • Online Παραγγελία Wolt
Αν θέλετε να ενημερωθείτε για κάποιο συστατικό
στα προιόντα μας, λόγω κάποιας αλλεργίας σας,
επικοινωνήστε με το πλησιέστερο κατάστημα!
Facebook Instagram Youtube
slimbites ΛΟΓΟΤΥΠΟslimbites ΛΟΓΟΤΥΠΟ
slimbites ΛΟΓΟΤΥΠΟ
Menu INFO
  • Sweets Menu
    • Pastries – Cakes & Refrigerated Pastries
    • Ice creams
    • Treats
    • Chocolates
    • Cakes - Bakery Sweets
    • Cookies
    • Stevia
  • Sweets Without…
    • Gluten free Pastries
    • Egg free Pastries
    • Vegan Sweets
  • Cakes
    • Cakes for Kids
    • Cakes for School
    • Cakes for the Ladies
    • Cakes for Gentlemen
    • Wedding Cakes
    • Saint Valentine Cakes
    • Christmas Cakes
    • Easter Cakes
    • Halloween cakes
  • Events
    • Weddings
    • Christenings
    • Cakes
  • Stevia Recipes
  • Contact
  • Online Παραγγελία Wolt
  • Who we are
  • Bonus Card
  • Franchise
  • Shops
    • Slim Bites Vrilissia
    • Slim Bites Glyfada
    • Slim Bites Kolonaki
    • Slim Bites Nea Erithrea
    • Slim Bites Neo Psychiko (Faros)
  • Greek Greek
Facebook Instagram Youtube
Αν θέλετε να ενημερωθείτε για κάποιο συστατικό
στα προιόντα μας, λόγω κάποιας αλλεργίας σας,
επικοινωνήστε με το πλησιέστερο κατάστημα!
Previous Page
Home Συνταγες

Love Cake

Love Cake

February 22, 2021 /Posted bysupport support / 1449

[bt_bb_section layout=”wide” top_spacing=”” bottom_spacing=”” full_screen=”” vertical_align=”top” color_scheme=”” background_color=”” background_image=”” background_overlay=”” parallax=”” parallax_offset=”” background_video_yt=”” yt_video_settings=”” background_video_mp4=”” background_video_ogg=”” background_video_webm=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_bb_row][bt_bb_column width=”1/2″][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”Υλικά για τη συνταγή” subheadline=”Ποσότητα
Η αναγραφόμενη δόση panacotta ετοιμάζει 10 ποτήρια (περίπου).
” html_tag=”h3″ size=”normal” align=”inherit” dash=”bottom” color_scheme=”” color=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_headline][/bt_bb_column][bt_bb_column width=”1/2″][bt_bb_image image=”7540″ size=”full” image_height=”” shape=”square” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” caption=”” url=”” target=”_self” hover_style=”simple” content_display=”always” content_background_color=”” content_background_opacity=”” content_align=”middle” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” lazy_load=”yes”][/bt_bb_image][/bt_bb_column][/bt_bb_row][bt_bb_row][bt_bb_column width=”1/3″ width_lg=”1/3″ width_md=”1/1″ width_sm=”1/1″ width_xs=”1/1″][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”” subheadline=”Υλικά για τη βάση μπισκότο :” html_tag=”h4″ size=”normal%$%%$%%$%%$%” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”bottom” color_scheme=”” color=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” supertitle_position=””][/bt_bb_headline][bt_bb_text]

600gr Boύτυρο 82%
200gr Στέβια (isostevia)
5gr Aλάτι
240gr Κρόκος αυγού
8gr Baking powder
800gr Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Σε κάδο μίξερ χτυπάμε με φτερό το βούτυρο με την στέβια στην δεύτερη ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει . Προσθέτουμε σιγά σιγά τους κρόκους (στην πρώτη ταχύτητα του μίξερ) μέχρι να ομογενοποιηθούν και τέλος προσθέτουμε το αλεύρι, το baking powder και το αλάτι αφού τα έχουμε κοσκινίσει. Μόλις ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά βγάζουμε την ζύμη από τον κάδο, την αφήνουμε τυλιγμένη για 1 ώρα στην συντήρηση. Το ανοίγουμε με πλάστη περίπου στα 3 cm πάχος ζυμαριού και κόβουμε με στρογγυλό τσέρκι 20 cm διαμέτρου και 4 cm ύψος. Βάζουμε την βάση σε λαμαρίνα με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 160⁰C για 20 min. Το αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε σε χάρτινο δίσκο.

[/bt_bb_text][/bt_bb_column][bt_bb_column width=”1/3″ width_lg=”1/3″ width_md=”1/1″ width_sm=”1/1″ width_xs=”1/1″][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”” subheadline=”Υλικά για τo cremeaux σοκολάτας:” html_tag=”h4″ size=”normal%$%%$%%$%%$%” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”bottom” color_scheme=”” color=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” supertitle_position=””][/bt_bb_headline][bt_bb_text]

590gr Γάλα
610gr Κρέμα γάλακτος 35%
300gr Κρόκος αυγού
150gr Στέβια (isostevia)
650gr Σοκολάτα extra bitter 67 – 72%

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα με την κρέμα γάλακτος και την μισή ποσότητα στέβια μέχρι να φτάσουν στους 40 -45⁰C. Σε μια μπασίνα έχουμε χτυπήσει με σύρμα τους κρόκους με την υπόλοιπη στέβια πολύ καλά. Στην θερμοκρασία των 40 -45⁰C ρίχνουμε τους κρόκους σταδιακά και ανακατεύουμε πολύ καλά με μαρίζα για να μην κολλήσει το μίγμα στα τοιχώματα μέχρι τους 82⁰C. Τότε αποσύρουμε το μίγμα από την φωτιά και το προσθέτουμε στην σοκολάτα. Ανακατεύουμε πολύ καλά και ομογενοποιούμε με bimer χειρός μέχρι να γυαλίσει η σοκολάτα μας. Γεμίζουμε το τσέρκι με την βάση μπισκότου μέχρι την μέση. Τοποθετούμε την τούρτα μας στην κατάψυξη για 1 ώρα.

[/bt_bb_text][/bt_bb_column][bt_bb_column width=”1/3″ width_lg=”1/3″ width_md=”1/1″ width_sm=”1/1″ width_xs=”1/1″][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”” subheadline=”Φράουλα ” html_tag=”h4″ size=”normal%$%%$%%$%%$%” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”bottom” color_scheme=”” color=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” supertitle_position=””][/bt_bb_headline][bt_bb_text]

100gr Φρέσκες φράουλες

Πλένουμε τις φράουλες πολύ καλά , βγάζουμε το κοτσάνι και τις κόβουμε λεπτές φέτες. Γεμίζουμε όλη την επιφάνεια πάνω από το cremaux σοκολάτας με λεπτές φέτες φράουλας φρέσκιας. Επιστρέφουμε την τούρτα στην κατάψυξη.

[/bt_bb_text][/bt_bb_column][/bt_bb_row][bt_bb_row][bt_bb_column width=”1/1″][bt_bb_separator top_spacing=”small” bottom_spacing=”small” border_style=”solid” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column][/bt_bb_row][bt_bb_row][bt_bb_column width=”1/3″ width_lg=”1/3″ width_md=”1/1″ width_sm=”1/1″ width_xs=”1/1″][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”” subheadline=”Υλικά για το crèmeaux βανίλιας:” html_tag=”h4″ size=”normal%$%%$%%$%%$%” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”bottom” color_scheme=”” color=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” supertitle_position=””][/bt_bb_headline][bt_bb_text]

100gr Γάλα
350gr Κρέμα γάλακτος 35%
120gr Κρόκος αυγού
20gr Στέβια (isostevia)
120gr Σοκολάτα Λευκή
10gr Φύλλα Ζελατίνης (σε κρύο νερό)
2gr Βανίλια Μαδαγασκάρης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε τις ζελατίνες σε κρύο νερό. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα με την κρέμα γάλακτος και την μισή ποσότητα στέβια μέχρι να φτάσουν στους 40 -45⁰C. Σε μια μπασίνα έχουμε χτυπήσει με σύρμα τους κρόκους με την υπόλοιπη στέβια πολύ καλά. Στην θερμοκρασία των 40 -45⁰C ρίχνουμε τους κρόκους σταδιακά και ανακατεύουμε πολύ καλά με μαρίζα για να μην κολλήσει το μίγμα στα τοιχώματα μέχρι τους 85⁰C. Τότε αποσύρουμε το μίγμα από την φωτιά και προσθέτουμε τις ζελατίνες αφού τις έχουμε στραγγίξει καλά και ύστερα το παραπάνω μίγμα το προσθέτουμε στην σοκολάτα. Ανακατεύουμε πολύ καλά και ομογενοποιούμε με bimer χειρός μέχρι να γυαλίσει η σοκολάτα μας. Γεμίζουμε το τσέρκι μέχρι πριν το χείλος του. Τοποθετούμε την τούρτα μας στην κατάψυξη για 2 με 3 ώρες.

[/bt_bb_text][/bt_bb_column][bt_bb_column width=”1/3″ width_lg=”1/3″ width_md=”1/1″ width_sm=”1/1″ width_xs=”1/1″][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext” superheadline=”” headline=”” subheadline=”Υλικά για το ganache λευκής σοκολάτας:” html_tag=”h4″ size=”normal%$%%$%%$%%$%” align=”inherit%$%%$%%$%%$%” dash=”bottom” color_scheme=”” color=”” font=”inherit” font_size=”” font_weight=”” url=”” target=”_self” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” supertitle_position=””][/bt_bb_headline][bt_bb_text]

250gr Φυτική κρέμα
250gr Κρέμα γάλακτος 35%
760gr Λευκή σοκολάτα
7.5gr Ζελατίνες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε την ζελατίνη σε κρύο νερό. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις κρέμες και εκτός φωτιάς προσθέτουμε τις ζελατίνες αφού τις έχουμε στραγγίξει καλά. Ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε το παραπάνω μίγμα στην σοκολάτα και συνεχίζουμε την μίξη με την μαρίζα και μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Αφήνουμε το ganache να κρυώσει περίπου στους 30 – 35⁰C. Την παγωμένη τούρτα που έχει σταθεροποιηθεί την ξεφορμάρουμε με την χρήση φλόγιστρου και την ακουμπάμε σε σίτα. Όταν το ganache έχει φτάσει στη παραπάνω θερμοκρασία περνάμε την τούρτα, την σηκώνουμε με παλέτα και την ακουμπάμε σε δίσκο. Κάνουμε με σοκολάτα bitter το décor και με λίγο χρωματισμένο ζελέ γεμίζουμε την καρδούλα.

[/bt_bb_text][/bt_bb_column][bt_bb_column width=”1/3″ width_lg=”1/3″ width_md=”1/1″ width_sm=”1/1″ width_xs=”1/1″][/bt_bb_column][/bt_bb_row][bt_bb_row][bt_bb_column width=”1/1″][bt_bb_separator top_spacing=”small” bottom_spacing=”small” border_style=”solid” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section]

Share Post
  • Twitter
  • Facebook
  • VK
  • Pinterest
  • Mail to friend
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Skype
Κάστανο με βανίλια Μαδαγασκάρη...
Ποτηρι panacotta Σοκολατα

About author

About Author

support support

Other posts by support support

Related posts

Ποτηρι panacotta Σοκολατα

March 16, 2021
[bt_bb_section layout=”boxed_1200″ lazy_load=”yes” show_video_on_mobile=””][bt_bb_row][bt_bb_column order=”0″ lazy_load=”yes” width=”1/2″ width_lg=”1/2″ width_md=”1/2″ width_sm=”1/2″ width_xs=”1/1″][bt_bb_text] Υλικά Υλικά για την ποτήρι panacotta: 750 Gr  Φυτική Σαντιγί χωρίς πρωτεΐνη γάλακτος 125... Continue reading

Κάστανο με βανίλια Μαδαγασκάρης και ουίσκι

February 22, 2021
[bt_bb_section layout=”wide” top_spacing=”” bottom_spacing=”” full_screen=”” vertical_align=”top” color_scheme=”” background_color=”” background_image=”” background_overlay=”” parallax=”” parallax_offset=”” background_video_yt=”” yt_video_settings=”” background_video_mp4=”” background_video_ogg=”” background_video_webm=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_bb_row][bt_bb_column width=”1/2″][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext”... Continue reading

Μπανάνα και γκοτζι μπέρι energy smoothie μπολ

September 27, 2018
[bt_bb_section layout=”wide” top_spacing=”normal” bottom_spacing=”normal” full_screen=”” vertical_align=”top” color_scheme=”” background_color=”” background_image=”” background_overlay=”” parallax=”” parallax_offset=”” background_video_yt=”” yt_video_settings=”” background_video_mp4=”” background_video_ogg=”” background_video_webm=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_bb_row][bt_bb_column width=”1/2″][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext”... Continue reading

Κέικ μπανάνα βρώμη

September 27, 2018
[bt_bb_section layout=”wide” top_spacing=”” bottom_spacing=”” full_screen=”” vertical_align=”top” color_scheme=”” background_color=”” background_image=”” background_overlay=”” parallax=”” parallax_offset=”” background_video_yt=”” yt_video_settings=”” background_video_mp4=”” background_video_ogg=”” background_video_webm=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_bb_row][bt_bb_column width=”1/2″][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext”... Continue reading

Ποτήρι panacotta βανίλιας Μαδαγασκάρης

September 27, 2018
[bt_bb_section layout=”wide” top_spacing=”” bottom_spacing=”” full_screen=”” vertical_align=”top” color_scheme=”” background_color=”” background_image=”” background_overlay=”” parallax=”” parallax_offset=”” background_video_yt=”” yt_video_settings=”” background_video_mp4=”” background_video_ogg=”” background_video_webm=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_bb_row][bt_bb_column width=”1/2″][bt_bb_headline font_subset=”latin,latin-ext”... Continue reading

Comments are closed

Search

slimbites λογοτυπο
Wolt

Παραγγείλτε Online

  • Terms Of Use
  • Bonus Card
  • Vrilissia: L.Pentelis 59 Phone 210 6646716
  • Glyfada: Laodikis 33-35 Phone 211 1196140
  • Kolonaki: Patriarxou Ioakim 37 Phone 210 7224757
  • Nea Erithrea: Kifisias 373 Phone 210 6254165
  • Neo Psychiko: Solomou 9 Phone 210 6776764
  • info@slimbites.gr
  • Pastries – Cakes & Refrigerated Pastries
  • Treats
  • Ice creams
  • Cookies
  • Cakes - Bakery Sweets
  • Chocolates
  • Stevia
  • Gluten free Pastries
  • Egg Free Pastries
  • Γλυκά vegan
  • Wedding Cakes
  • Cakes for Christenings
  • Cakes
Cookies
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Λειτουργικά Always active
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών, για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
  • Manage options
  • Manage services
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Read more about these purposes
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
EnglishEnglish
GreekGreek